tel :        085 – 06 05 222  email:   info@washup.nl

Ervaar ook het gemak
van onze Extra Diensten

Zo werkt het

Vul je waszak

Stop al het wasgoed in de waszak.

kies je extra diensten

Kies de gewenste diensten op het formulier.

Geef je formulier mee

Stop de ”Extra diensten”-formulier in de waszak.

Ervaar het gemak

Bespaar tijd en laat jouw wasgoed aan ons over! 

Washup bubbels
Washup bubbels

Extra diensten

Altijd je kleding strak gestreken

Strijkservice

Wil je dat wij na het wassen van je wasgoed ook je strijkgoed strijken. Dan kan je gebruik maken van onze extra diensten zoals onze strijkservice. Op het formulier die je elke week in je Washbox krijgt kun je aangeven welke items je gestreken wilt hebben. Zo kun je aanvinken welke kledingstuk je gestreken wilt hebben. Wij werken zorgvuldig met de beste apparatuur zodat je ook hier geen omkijken meer naar hebt!

Laat je schoenen weer shinen

Schoenservice

Ook schoenenreiniging staat bij Wash Up hoog in het vaandel. Daarvoor bieden wij drie pakketten die het beste aansluit bij jouw wensen. Neem bijvoorbeeld de goedkope Simpel pakket als je één paar oudere schoenen een opknapbeurt wilt geven en de Shining New pakket voor duurdere schoenen waar je zuinig op bent! Ervaar zelf het gemak van onze extra diensten.

Nooit meer naar de stomerij

Stoomservice

Heb je een belangrijke meeting en wil je je pak laten stomen? Ook daar ben je bij Wash Up goed terecht!  Geef dit aan op de ”Extra Diensten”-formulier en onderscheid je stoomgoed van je wasgoed door het in een aparte tas te doen en leg deze bovenop in de waszak. 

Geef je schoenen een tweede kans

Schoenreparatie

WashUp doet niet mee aan de wegwerpmaatschappij en bieden je dus ook graag met deze service je schoenen een tweede kans aan. Vaak gooien mensen schoenen al heel gauw weg, terwijl het vaak met een simpele reparatie te verhelpen is. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van deze service. Geef op het ”Extra Diensten”-formulier aan wat u precies gerepareerd wilt hebben en stop je schoenen in de Wash Up shoebag!

Draag weer die mooie broek of trui

Kledingreparatie

Het is zonde om je mooie trui weg te gooien vanwege een scheur in de mouw, of een knoop die los gelaten heeft. Wellicht heb je weinig tijd om deze te laten repareren en blijft het jaren in je kast liggen totdat je vergeet dat die trui überhaupt ooit bestaan heeft! Wij bieden ook deze service aan zodat jij die mooie trui of broek kunt aantrekken die misschien niet meer te koop is. Geef op het ”Extra Diensten”- formulier aan wat er precies gerepareerd moet worden en onderschijd deze item van je wasgoed door het in een tas te doen en deze bovenop in je waszak te leggen.

Maak iemand blij met jouw kleding

Inzameling voor armen

Wij van Wash Up doen onze uiterste best om onze steentje bij te dragen aan het behouden van ons klimaat en milieu. Textiel is een kostbare grondstof die wij niet graag verspillen. Heb je daarom ook kleding die al jaren het daglicht niet meer gezien hebben? Stop het dan in een vuilniszak, en geef deze mee aan de chauffeur. Wij doneren deze vervolgens aan stichtingen die er wel raad mee weten en graag iemand blij maken met jouw kleding! Zo bespaar jij tijd en moeite en wordt verspilling tegen gegaan. Een Extra Dienst die we graag uitvoeren.

Heb je nog vragen ?

Neem contact met ons op 

Washup bubbels

Jouw wasgoed word:

Jouw wasgoed word:

Jouw wasgoed word:

washup telefoniste
Mocht je nog vragen hebben

We staan klaar voor jou
Bel: 085 06 05 222

washup telefoniste
Mocht je nog vragen hebben

We staan klaar voor jou
Bel: 085 06 05 222

Vooraf betalen

Achteraf betalen

Kies je betaaloptie

Kies je betaaloptie

Puur voor jouw gemak ! Opgezegd met 1 telefoontje

washup telefoniste
Mocht je nog vragen hebben

We staan klaar voor jou
Bel: 085 06 05 222

Kies je betaaloptie

baloontekst

Kies je betaaloptie

baloontekst

Kies je betaaloptie

baloontekst